Bromfietsrijbewijs

Lekker Brommen!

Brommerrijbewijs halen? Schrijf je dan in bij Verkeersschool Sens. Wij hebben vakbekwame instructeurs die jou op weg helpen met jou bromfiets rijbewijs.

Eerst moet je een theorie examen afleggen voordat je op een brommer les krijgt. Dus schrijf snel bij ons in ! Zodat jij snel op je brommer kunt rijden.

In stappen naar je rijbewijs Stap 1  Het behalen van je Theoriecertificaat    Het exmanen leg je af bij het CBR, Je krijgt dan vijftig vragen waarbij je kennis over het verkeer wordt getoetst. Van deze vragen moet je er vierenveertig goed beantwoorden.

Je theorie Examen mag je pas doen vanaf je zestiende verjaardag. Voor een examen kun je een afspraak maken via de Verkeersschool of op de internet site van het CBR Om je goed voor te bereiden op dit examen kan je boeken of een cd-rom bij de Verkeersschool kopen.

Ook is het mogelijk om theorielessen te volgen. Tijdens deze lessen behandelen we de theorie met betrekking tot het brommer rijden en kan je proefexamens maken.

Stap 2   Praktijkexamen doen. Dit kan pas na het behalen van je theoriecertificaat ( stap 1). Om goed voorbereid te zijn op dit examen, bieden wij rijlessen aan. In het verkeer geeft de instructeur per portofoon instructies, waarbij hij zelf op de brommer volgt.

Je kan kiezen uit: een cursus: dagcursus, aanvang 9.00 uur tot 16.00 uur incl. examen. losse lessen : deze lessen worden overdag gegeven vanwege het grotere verkeersaanbod.  U kunt gebruik maken van een goed beschermende jas en integraalhelm beschikbaar.

Stap 3  Het ophalen van je rijbewijs Als je het examen met een voldoende hebt afgesloten dan kan je bij de gemeente waar je ingeschreven staat je rijbewijs aanvragen.

Zijn er nog vragen? Verkeersschool Sens zal graag proberen ze te beantwoorden. Schrijf je nu in voor een proefles les: € 30,- voor 60 min.

Of bel: 06 46 917 711